Un model functional
de organizare si administrare

Helinick implementează un model de organizare si de administrare al proceselor de lucru pentru a crea un cadru structurat in care profesionalismul, competentele si eficienta se imbina logic in 3 pasi: identificarea solutiei, executia si serviciile de mentenanta.

HELINICK: Expertiza si Personalizare – Identificam Solutia Optima de Securitate pentru Nevoile Dvs.

HELINICK se concentreaza pe identificarea solutiilor optime de securitate si siguranta, adaptate nevoilor fiecarui client.

Cu o abordare structurata, echipa noastra efectueaza analize de risc detaliate, proiecteaza si integreaza solutii si ofera consultanta pe parcursul intregului proces.

Daca sunteti in cautarea unei solutii de securitate personalizate si doriti sa beneficiati de expertiza noastra in identificarea celei mai potrivite solutii, completati formularul de mai jos si va vom contacta pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice.

  Analiza de risc

  HELINICK analizeaza si identifica potentialele riscuri legate de securitatea si siguranta activitatilor unei companii si ofera solutii personalizate pentru a minimiza riscurile operationale.

  Analiza de risc are un impact major in calculatia costurilor si implicit in activitatea de ofertare – licitare. Riscurile pot fi de multe ori diminuate printr-o reproiectare judicioasa a solutiei alese, a echipelor de lucru si a fluxurilor de materiale. Echipa HELINICK care realizeaza managementul riscului este competenta si gaseste intotdeauna o cale de mijloc intre tehnicizarea excesiva si actiunea pe baza de intuitie.

  Analiza de risc este faza in care specialistii HELINICK evalueaza riscurile si genereaza impreuna cu clientul solutia de securitate si apoi se trece la realizarea practica a ofertei de solutie, pe etape, sau dupa o planificare care tine de politica de investitie a clientului. Sunt situatii in care clientul are un “concept global de securitate” si in aceste situatii evaluam daca competentele HELINICK si furnizorii sai sunt compatibili din punct de vedere tehnic cu “conceptul global de securitate a clientului”.

  Proiectare și integrare

  HELINICK ofera servicii si solutii pe termen lung care se adapteaza continuu la necesitatile clientului.

  Sectorul tehnologiei IT este foarte dinamic, astfel securitatea electronica trebuie sa tina pasul cu noutatile din domeniu. Solutiile HELINICK pot fi adaptate din punct de vedere al dimensiunii, scalabilitatea fiind un avantaj in peisajul sistemelor IT.

  HELINICK gândește implementarea unei solutii de securitate sau siguranta in termeni de capacitate actuala si extinderi ulterioare, astfel incat sa permita actualizari in timp util. Finalizarea cu succes a etapei de analiza de risc duce la realizarea unei propuneri tehnice si comerciale care se discuta, se negociaza si in final se concretizeaza printr-un contract comercial.

  Vânzarea Solutiei

  In derularea proiectelor stabilim o interconectare intre departamentul de vanzare, departamentul tehnic si project management pentru realizarea lucrarilor in parametri corespunzatori.

  Indiferent de faza in care se afla proiectul (proiect tehnic, detalii de executie, as-built), departamentul de proiectare ofera consultanta, astfel incat lucrarea sa decurga conform datelor din proiect.

  Pentru realizarea unor proiecte de calitate, dispunem de aparatura performanta (calculatoare, plottere, programe specifice pentru proiectare asistata) si de personal specializat cu o experienta de cel putin 5 ani in domeniu, avizat de organismele competente.

  Realizarea proiectelor, avizarea si aprobarea lor de catre autoritati sau organizatii care reglementeaza anumite domenii din piata sunt servicii suplimentare pe care le oferim clientilor pe baza de contract.