Sistem IP CCTV “state of art” semnat Helinick SRL pentru Bucharest One

Bucharest One cea mai noua si prestigioasa cladire de birouri din Bucuresti are un sistem IP CCTV “state of art” semnat Helinick, un deschizator de drumuri pentru piata romaneasca in lansarea sistemelor IP-CCTV acum 18 ani.
In conformitate cu principii stricte de calitate ce reflecta cu exactitate propria-i deviza: Siguranta prin tehnologie, Helinick a realizat un concept nou de design IP CCTV bazat pe cele mai noi tehnologii, a instalat 240 camere IP CANON, un software esential Milestone Expert Software Suite si o infrastructura sofisticata IT bazata pe bucla de fibra otica redundanta.

Helinick este Milestone Gold Partener. Recertificareaa statutului de “Gold Partener Integrator” reconfirma competentele tehnice ale Helinick in implementarea, integrarea solutiilor si competentele serviciilor de service si mentenetata corespunzatoare exigentelor Milestone Systems.

Despre Milestone Systems
Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondata in 1998 si operand acum ca o companie independenta, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este usor de gestionat, fiabila, asa cum s-a dovedit in mii de instalari la clienti si ofera alegeri flexibile pentru hardware de retea si integrari cu alte sisteme.
Despre Canon
Canon Europe este o ramura a Canon Inc. din Japonia, un lider mondial In ce priveste inovatiile si solutiile de redare a imaginii.
Infiintata In 1937, compania Canon s-a dezvoltat Intr-o companie de talie mondiala care desfasoara activitati In domenii diverse, precum Solutii de afaceri, Imaginea clientului, Transmisiuni si comunicatii, Sisteme medicale si Produse industriale.
Cu vânzari anuale nete de 3,467 miliarde de yeni si un numar de aproximativ 118.000 de angajati la nivel mondial In aproape 200 de companii, Canon este una dintre cele mai cunoscute si respectate companii din lume.
De peste 70 de ani, Canon a dezvoltat know-how sii tehnologii de varf pentru a realiza produse de la lentile TV, la lentile de cinema si sisteme Pan-tilt, customizate in diverse situatii de inregistrare si care indeplinesc cerintele fiecarui utilizator in parte.
Bucharest One este un proiect de birouri clasa A din Bucuresti situat in nordul orasului in zona Calea Floreasca / Barbu Vacarescu. Aceasta zona este una dintre cele mai dinamice din tara in ceea ce priveste dezvoltarea de birouri, iar proiectul este situat chiar in inima acestei zone.
Proprietatea beneficiaza de o excelenta vizibilitate si are acces la trei artere majore: Calea Floreasca, Barbu Vacarescu si Pipera. Cladirea va avea un total de 27 etaje, cu trei subteran, o masa si 23 de etaje, trei niveluri de subso si o suprafata inchiriabila bruta de 48,732 m2 (524,550 sq ft). La finalizare, turnul de birouri va fi cea de-a doua cladire din Romania ca inaltime si va beneficia de o componenta vasta de retail la parter, incluzand supermarket, showroom, farmacie, banca si cafenea.