HELINICK este un integrator de sisteme de siguranta si securitate

Furnizam solutii la cheie si servicii personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Intelegerea clientilor si gasirea solutiilor potrivite garanteaza performantele si ofera siguranta, iar in zona de administrare a acestor solutii, pregatirea profesionala, tehnologia utilizata si calitatea serviciilor sunt esentiale.

HELINICK: Solutii de Securitate Personalizate pentru Protectia Optima a Fiecarui Client

La HELINICK, ne straduim sa oferim solutii de securitate si siguranta de top, adaptate nevoilor fiecarui client. Cu o gama larga de servicii, de la sisteme de securitate la solutii de comunicare si infrastructura tehnologica, ne asiguram ca fiecare client beneficiaza de cea mai buna protectie. Daca sunteti interesat sa aflati mai multe despre cum va putem ajuta, va invitam sa completati formularul de mai jos.

    Siguranta prin tehnologie

    HELINICK este o companie care isi concentreaza eforturile catre alegerea celor mai bune produse si tehnologii pentru clientii proprii.

    Furnizam sisteme de securitate

    HELINICK asigura sisteme de securitate pentru organizatii medii si mari gandite pentru prevenirea, detectia, alarmarea si analiza post-eveniment. Colaboram atent cu beneficiarii acestor solutii in toate fazele de realizare ale proiectelor.

    Oferim solutii de siguranta electronica

    Fie ca este vorba de persoane, fie ca este vorba de valori materiale sau de infrastructura critica, solutiile noastre identifica si minimizeaza riscurile, genereaza automat strategiile si masurile corective pentru a pune siguranta pe primul loc.

    Cu peste 100.000 detectoare instalate, peste 900 sisteme de stingere si peste 200 sisteme de detectie prin aspiratie, suntem lider de piata si dispunem de expertiza unica in acest domeniu.

    Furnizam sisteme de comunicatii

    HELINICK pune la dispozitia clientilor sisteme profesionale pentru aplicatii de tip conferinta si congres cu functii specifice pentru gestionarea evenimentelor cu un numar mare de participanti. Oferim sisteme de comunicatie audio si video, de ultima generatie, adresate unor aplicatii diverse.

    Sistemele de interfonie si video interfonie sunt cea mai simpla cale de comunicare intre persoane din spatii cu niveluri de securitate diferite si reprezinta punctele de interactiune intre operatorii si utilizatorii unui sistem.

    Sisteme integrate

    Promovam segmentul de sisteme integrate, fiind una dintre primele companii de pe piata de securitate din Romania care au implementat acest concept. Astfel, integram cu succes platforme complexe ce acopera toate functiile si facilitatile cerute de un sistem integrat de gestiune a securitatii si sigurantei.

    Raspundem rapid si adaptandu-ne la cerintele impuse de aplicatii de medie si inalta securitate, utilizand cele mai avansate tehnologii ale liderilor mondiali in domeniu.

    Infrastructuri tehnologice complete

    Pentru toate sistemele si solutiile de securitate si siguranta, HELINICK asigura intreaga infrastructura de comunicatii, alimentare si dispecerizare a sistemelor. Realizam echiparea camerelor de comanda si a dispeceratelor de monitorizare pentru gestionarea optima a sistemelor de securitate si siguranta.