HELINICK este un integrator de sisteme de siguranta si securitate

Furnizam solutii la cheie si servicii personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Intelegerea clientilor si gasirea solutiilor potrivite garanteaza performantele si ofera siguranta, iar in zona de administrare a acestor solutii, pregatirea profesionala, tehnologia utilizata si calitatea serviciilor sunt esentiale.

HELINICK: Integrare si Inovatie in Sistemele de Securitate – Adaugand Valoare Afacerii Dvs.

HELINICK se mandreste cu abilitatea sa de a integra sisteme complexe de securitate si siguranta, oferind solutii la cheie adaptate nevoilor fiecarui client.

De la sisteme integrate de securitate la solutii de management al cladirilor si sisteme de parcare, ne straduim sa oferim tehnologie de ultima generatie si servicii de calitate superioara.

Daca sunteti interesat sa aflati cum sistemele noastre integrate pot aduce valoare afacerii dvs., completati formularul de mai jos si va vom contacta pentru a discuta despre solutiile potrivite pentru dvs.

  Sistem integrat de securitate

  Promovam segmentul de sisteme integrate de securitate, fiind una dintre primele companii de pe piata din Romania care au implementat acest concept.

  Astfel, integram cu succes platforme complexe ce acopera toate functiile si facilitatile cerute de un sistem integrat de gestiune a securitatii si sigurantei. Raspundem rapid si adaptandu-ne la cerintele impuse de aplicatii de medie si inalta securitate, utilizand cele mai avansate tehnologii ale liderilor mondiali in domeniu.


  Sisteme BMS – Sisteme de management al cladirilor

  BMS reprezinta un sistem inteligent de gestiune centralizata ai parametrilor dintr-o cladire ce impune noi standarde de securitate si confort.

  Helinick propune sistemul de management al cladirilor Metasys® System, produs de Johnson Controls.

  Sistemul controleaza si monitorizeaza instalatiile si echipamentele electrice si mecanice ale cladirilor mari, precum hoteluri, banci, cladiri de birouri, centre comerciale, depozite, ateliere, unitati de productie etc).

  Acesta poate fi adaptat si extins in functie de necesitati, , oferindu-va control asupra uneia sau mai multor cladiri.

  Cladiri inteligente cu sisteme BMS

  Un astfel de sistem poate gestiona diverse aplicatii si indeplini mai multe functii cu scopul de a dezvolta inteligenta unei cladiri.

  Astfel, acesta poate controla si minitoriza:

  • Sistemul de alimentare cu apa, gaz si energie electrica
  • Sistemul de incalzire si climatizare
  • Iluminatul interior si exterior
  • Diverse alte sisteme ce tin de confortul si securitatea unei cladiri

  Beneficiile aduse de sistemul building management system

  Implementarea unei solutii de tip BMS prezinta mai multe avantaje, printre care:

  Economisirea energiei si reducerea costurilor energetice – Aceasta performanta este posibila prin controlul permanent al parametrilor de umiditate, temperatura, iluminat etc.

  Cresterea gradului de securitate – Datorita controlului sporit pe care utilizatorul il are asupra cladirii, incidentele neprevazute (incendii, inundatii, scurgeri de gaze etc.) pot fi prevenite, iar tentativele de vandalizare si sustragere de bunuri pot fi evitate si solutionate mai rapid.

  Confort sporit – Cladirile prevazute cu astfel de sisteme reactioneaza la diversi factori fara sa mai fie necesara interventia umana ( geamurile se deschid automat pentru aerisire, sistemul de incalzire porneste in atunci cand scade temperatura, iluminatul poate varia in intensitate in functie de momentul zilei si multe altele).

  Pe langa aceste benficii majore, utilizatorul are posibilitatea de a monitoriza si controla toate sistemele interconectate atat de la dispecerat, cat si de la distanta. Totodata, sistemul contribuie la cresterea duratei de viata a echipamentelor si sistemelor ce asigura eficienta, siguranta si confortul unui imobil.

  Componente si posibilitati de configurare

  Sistemele BMS sunt formate din doua parti: software (programe) si software (echipamente si tehnologii).
  Partea de software este compatibila cu platformele mobile (tablete, telefoane), platforme desktop (PC-uri, laptopuri ), dar si alte sisteme si platforme existente.

  Interfata grafica este de tip multitasking, astfel ca utilizatorul poate monitoriza si controla mai multe aplicatii in acelasi timp.

  Servicii complete de eficientizare a sistemului de management pentru cladiri

  Helinick iti pune la dispozitie o gama completa de servicii si iti ofera consultanta, proiectare, instalare, service si mentenanta pentru sisteme BMS. Solutiile oferite ajuta la operarea centralizata a tuturor resurselor de tip HVAC si cresc gradul de confort si siguranta al cladirii. De asemenea, acestea reduc cheltuielile generate de functionarea cladirilor ce sunt mari consumatoare de energie si detecteaza la timp avariile ce pot cauza adevarate dezastre.

  Sisteme de parking sau management al parcarilor

  Am devenit partenerul oficial in Romania al companiei elvetiene VonBallmoos – unul dintre cei mai importanti producatori europeni de sisteme de parking management al parcarilor si control acces.

  Sistemul de parcare automata VonBallmoos utilizeaza tehnologia recunoscuta a codurilor de bare. Aceasta este integrata ideal, pentru parcarile mai mici, si este extrem de sigura in procesarea tichetelor de parcare pe termen scurt si a tichetelor de parcare sezoniera.

  Sistemul VonBallmoos este destinat fluidizarii traficului si monitorizarii eficiente, cu costuri minime, a activitatilor de tranzit dintr-o parcare.
  Sistemul de Management al Parcarii VonBallmoos permite administrarea, asistenta electronica, a unei arii de parcare, precum si toate operatiile asociate (intrare, stationare, taxare, iesire) stocate intr-o baza de date, putand fi disponibile ulterior pentru efectuarea rapoartelor statistice.

  Cu ajutorul unui singur operator, accesul si evacuarea autovehiculelor sunt atent monitorizate, respectiv taxate, rezultand astfel o eficienta maxima a operarii.
  Avantajele pe care le oferim in relatia noastra de colaborare cu clientii nostri: implementare, montaj si punere in functiune a tuturor sistemelor comercializate;consultanta tehnica de specialitate si urmarirea proiectului in toate fazele sale si nu in ultimul rand o echipa de ingineri specialisti care sustin orice proiect cu documentatie si cunostinte tehnice de ultima ora.